Wartość odżywcza - strona 3

note /search

Chłodzenie mięsa - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 889

. Tylko nieznacznie obniżają się właściwości organoleptyczne i wartość odżywcza produktu. Głównym zadaniem...

Wykład - używki, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 742

, nie będące typowymi składnikami żywności, posiadające wartość odżywczą lub jej nie posiadające...

Grzyby-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1043
Wyświetleń: 2583

GRZYBY Podział grzybów: gatunki uprawne (hodowlane) gatunki dziko rosnące Wartości odżywcze...