Wędzenie - strona 7

note /search

Zanieczyszczenia żywności - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 91
Wyświetleń: 952

- do żywności dostają się z zanieczyszczonego środowiska (motoryzacja, przemysł), a także w procesie wędzenia...

Biznes plan - lokal gastronomiczny

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Pobrań: 497
Wyświetleń: 8855

: *Tost Skagen 35zł Krewetki z łososiem wędzonym podane na toście z czarnym kawiorem *Tatar z łososia 30zł...

Zawartość chemiczna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1288

w mg/100g (w przeliczeniu na NaCl) Produkty o zawartości 1200-3500 mg - ryby wędzone, sery...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 4221

, pieczywa; stanowiska porcjowania masła; stanowiska produkcji powstałej na bazie sera, wędzonych ryb...

Dziecięce choroby pasożytnicze

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Polityka
Pobrań: 91
Wyświetleń: 700

lub półsurowe mięso świń i dzików, pochodzące z dzikiego uboju. Także wędliny wędzone w zbyt niskiej...

Mikrobiologia Szostak-Kot

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 3213
Wyświetleń: 4438

jest peklowanie. Polega na poddawnaiu mięsa działaniu soli kuchennej i saletry. Wędzenie Parzenie Suszenie Wyroby...