Wędliny - strona 9

note /search

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

- Bacillus subtilis Szary nalot- ziarniaki, Pseudomonas Wędliny- badania: Wygląd, zapach, nalot...

Prawo rolne - wykład 10

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Prawo rolne
Pobrań: 63
Wyświetleń: 630

. produkty mleczne, soki z owoców, przetwarzają warzywa, pieczarki, produkują mięsa czy wędliny, itp...

Istota pośrednictwa handlowego

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Instytucje rynkowe
Pobrań: 266
Wyświetleń: 1547

fabrycznego (kwiaty, owoce, warzywa, ryby itp.) - produkty o charakterze lokalnym (mięso, wędliny, wyroby...

Toksykologia - wyklad 13

  • Toksykologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 889

. sprzyja wnikaniu dymu do wnętrza produktu skóra ryb, osłonki wędlin stanowią dobrą barierię zalewa olejowa...