Wędliny - strona 8

note /search

Metoda Luff - Schoorola

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 1337
Wyświetleń: 8666

Wędliny 2-5 Ryby i przetwory rybne 1-2 Jaja kurze całe 1 Mięso i jego przetwory 0,4 - 1 Mleko krowie...

Mikrobiologiczne badania ilościowe

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1323

stałej Mięso, wędliny, podroby, sery itp.-jałowym skalpelem i wyjałowioną pincetą ok. 200 g próbki osobno...

Strategia rozwoju sklepu Iglo

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Zarządzanie strategiczne
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1057

Słodycze i napoje Mięso i wędliny Przetwory spożywcze Sery, jogurty, śmietana itp. Chleb, bułki, ciastka...

Strategia rozwoju sklepu Iglo

  • Politechnika Gdańska
  • Zarządzanie strategiczne
Pobrań: 42
Wyświetleń: 735

Słodycze i napoje Mięso i wędliny Przetwory spożywcze Sery, jogurty, śmietana itp. Chleb, bułki, ciastka...

Witamina E- opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Węglowodany
Pobrań: 35
Wyświetleń: 784

tzn. przejadanie się tłustymi wędlinami, białym pieczywem, makaronem, cukrem, słodyczami, powoduje...

Etapy rozkurczu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 2212

Przetwory ^produkty uzyskane kawałków mięsnych odpowiednio przetworzonych 1. Wędliny 2. Konserwy mięsne...

Analiza finansowa - zakłady mięsne

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Analiza finansowa
Pobrań: 217
Wyświetleń: 2961

Spółki dominuje 6 grup przetworów mięsnych, tj.: wędliny - 36 asortymentów kiełbas, w tym 10 rodzajów...