Wędliny - strona 10

note /search

Karotenoidy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 511
Wyświetleń: 4704

Pozostałe mięsa 0,04 - 0,18 Wędliny 0,04 - 0,90 Ryby i przetwory rybne 0,02 - 0,25 Mleko w proszku pełne...

Handel

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Instytucje rynkowe
Pobrań: 350
Wyświetleń: 2135

fabrycznego (kwiaty, owoce, warzywa, ryby itp.) - produkty o charakterze lokalnym (mięso, wędliny, wyroby...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 4221

, które nie wymagają obróbki termicznej ( głównie śniadań i kolacji ) organizacja: stanowiska krojenia: wędlin, serów...