Wędliny - strona 13

note /search

Chemia w kuchni - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Chemia w życiu codziennym
Pobrań: 308
Wyświetleń: 2905

, sery, wędliny itp. Szacuje się, że dzienne spożycie soli w Polsce w przeliczeniu na osobę wynosi ok. 20...

Zarządzanie marketingiem

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Marketing
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1960

” w % lody 33 19 58 sery 25 17 65 mięso i wędliny 49 39 80 przyprawy i sosy 101 81 81 napoje bezalkoholowe 34...

Składniki mineralne

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1379

- wędliny wysokowydajne). Największy udział w dostarczaniu fosforu w racji pokarmowej przeciętnego Polaka...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 770
Wyświetleń: 3178

nieprzekraczalnych ilościach łącznie z azotanami: - w peklowanych wędlinach, wędzonkach, konserwach mięsnych...

Mikroekonomia - notatki na egzamin

  • Małopolska Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Tarnowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 1162
Wyświetleń: 4627

artykułów białkowych głównie pochodzenia zwierzęcego (mięso, wędliny, nabiał, ryby); Systematycznie...