Wędliny - strona 12

note /search

Umowa sprzedaży - opis umowy

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Prawo dla ekonomistów
Pobrań: 42
Wyświetleń: 896

tylko tego samego dnia; wady mięsa, drobiu, dziczyzny, wędlin nietrwałych i półtrwałych, ryb, masła, serów, jaj...

Rośliny oleiste

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 196
Wyświetleń: 2653

mięsnych, wędlin - dodatek soi podnosi ich wartości odżywcze. Nasiona soi zawierają...

Muzyka środka - świetlicki

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1239

takich wyników już nigdy. Nigdy nie będzie takich wędlin, takiej coca-coli, takiej musztardy i takiego...

Niedokrwistość

  • Dietoterapia
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1190

zbożowe 25% - mięso, wędliny, ryby 17% - ziemniaki Źródła żelaza w diecie - Produkty pochodzenia...

Białka i sacharydy w chemii żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Chemia żywności
Pobrań: 2520
Wyświetleń: 12432

strukturalne wielu produktom spożywczym i potrawom (m.in. wędlinom drobnozmielonym, galaretom mięsnym i rybnym...

Toksykologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Toksykologia
Pobrań: 1365
Wyświetleń: 7441

lub przyrządzanych wędlin i konserw mięsnych. Zatrucia grzybami; objawy następują zazwyczaj późno(6-48 godzin...