Tyndalizacja mięsa - strona 5

note /search

Skład chemiczny mięsa

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1764

Skład chemiczny mięsa: Woda: - Zawartość wody w mięsie waha się w granicach 65 – 80% i w 90...

Wykład - skup drobiu, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 56
Wyświetleń: 924

wyroby nie powinny zawierać innych rodzajów mięsa. Jednak obecnie wiele zakładów do produkcji używa mięsa...

Wykład - pakowanie mięsa, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 21
Wyświetleń: 840

PAKOWANIE MIĘSA PAKOWANIE W PRÓŻNI Polega na usunięciu powietrza z opakowania wykonanego...

Słówka - mięsa

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język hiszpański
Pobrań: 49
Wyświetleń: 812

Las carnes, las aves y los mariscos Mięsa la carne de res wołowina el cerdo wieprzowina el cordero...

Sarapatel - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1526

Brazylii, stanowi najważniejszą potrawę regionu. To są ogromne kawałki świeżego mięsa pieczone na ogniu...