Tyndalizacja mięsa - strona 6

note /search

Proces wychładzania - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 7
Wyświetleń: 742

(kierunek przepływu, zastawy do jego regulowania) Technologia mięsa ciepłego: -rozbiór i wykrawanie...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

techniczny Pakowanie mięsa, po co się zostawia powietrze? W konserwach zostawia się 1/3 ciśnienia...

Sterylizacja - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia mikrobiologiczna
Pobrań: 84
Wyświetleń: 763

sekund ● 90̊C - bez przetrzymywania Tyndalizacja - 3x pasteryzacja (przerwa minimum 4 godziny) UHT...

Pytania egzaminacyjne 2013

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 42
Wyświetleń: 364

. Zaproponuj produkcję dodatku smakowego z mięsa i pełnego mleka - schemat produkcyjny...

Konferencja w Samarze- opracowanie

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Polska polityka zagraniczna
Pobrań: 14
Wyświetleń: 455

mięso - poinformował na konferencji prasowej po zakończeniu rozmów prezydent Rosji Władimir Putin...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2814

MIĘSO Mięso zawiera Woda około 60-70% Białko 15-20% Pełnowartościowe - albuminy, globuliny...