Tyndalizacja mięsa - strona 4

note /search

Krzywa obojętności

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 511
Wyświetleń: 1834

całkowitej użyteczności. Analizujemy miesięczną konsumpcję warzyw oraz mięsa w kilogramach i proporcje...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

w materiale. Tyndalizacja Wyjaławianie przez trzykrotne ogrzewanie przez 30min. co 24h (pobudzenie spor...

Hodowle komórkowe - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Biologia z elementami mikrobiologii
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1043

wyhodowane kolonie zliczyć i zidentyfikować ich szczep. TYNDALIZACJA Metoda wyjaławiania polegająca na 3...

Obródka cieplna mięsa - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 49
Wyświetleń: 826

odżywczych mięsa oraz strat wody. Przy dłuższym gotowaniu w temperaturze 100°C straty surowca dochodzą...

Technologia mięsa-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1260

TECHNOLOGIA MIĘSA 1998-02-17 _ Wykład l Produkcja mięsa : dawniej 3% na l mieszkańca dziś 5% na l...

Pytania na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1638

12. Produkcja napojów fermentowanych 13. Wartość rzeźna mięsa różnych gatunków zwierząt 14. Czynniki...