Tyndalizacja mięsa - strona 3

note /search

Wykład - ocena mięsa, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 84
Wyświetleń: 987

OCENA MIĘSA Ocena mięsa: Po badaniu i wykonaniu analiz urzędowych lekarz weterynarii w zależności...

Mięso - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1001

MIĘSO Mięso stanowi zespół licznych elementów histologicznych, z których największa rolę odgrywa...

Kolokwium, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1358

, selektywne  Metody sterylizacji : pasteryzacja, tyndalizacja, sterylizacja w autoklawach  3. Jak jałowi...

Historia weterynarii - wykład 4

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Historia weterynarii
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1155

, które nie były przeznaczane na ofiarę, lecz zjadane przez ludzi. Nie wolno było również spożywać mięsa zwierząt upolowanych...