Smażenie - strona 7

Potrawy dietetyczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 154
Wyświetleń: 2786

i na parze pieczenie w folii albuminowej lub pergaminie duszenie bez wstępnego podsmażania smażenie...

Utrwalanie produktów mięsnych - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Prof dr hab. Anna Litwińczuk
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 70
Wyświetleń: 707

wędzenie obróbka cieplna obgotowywanie parzenie smażenie duszenie pieczenie chłodzenie i mrożenie SUSZENIE...

Przewlekłe zapalenie trzustki - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 588

jak: smażenie i duszenia z tłuszczem. Produkty zalecane: - sucharki, - czerstwe pieczywo pszenne, - mąka pszenna...

Biznes plan - lokal gastronomiczny

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Pobrań: 336
Wyświetleń: 8414

z Łososiem wędzonym 20 zł *Krem z homara 21zł *Zupa dnia 15zł Dania główne: *Sola „Mazanin” 45zł Smażone...

Toksykologia - wyklad 13

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 791

niż grilowanie smażenie w głębokim tłuszczu suszenie bezprzeponowe gazami spalinowymi upalanie kawy ekstrakcja...