Smażenie - strona 6

note /search

Fortyfikacja żywności

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1337

produktów spożywczych: smażenie, pieczenie i gotowanie- powoduje powstawanie charakterystycznych zapachów...

Toksykologia - wyklad 9

  • Toksykologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1561

wykorzystywane do aromatyzowania smażonych mięs KWAS CYJANOWODOROWY: omówiony przy glikozydach cyjanogennych...

Żywność wygodna - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia Środowiska
Pobrań: 595
Wyświetleń: 3808

utrwalania: Sterylizacja, pasteryzacja Zagęszczanie, suszenie Smażenie, gotowanie Chłodzenie Ekspandowanie...

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

Przetwory owoców: surówki naje kompoty zupy owocowe desery: owoce pieczone i smażone owoce w suszach w bitej...