Smażenie - strona 8

note /search

Zalecenia i rekomendacje żywieniowe

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1183

witaminy A i D. Masło nie nadaje się do długotrwałego smażenia, gdyż rozkłada się pod wpływem wysokiej...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 4221

asortyment w ograniczonym zakresie np. smażone ryby. Pub Pub specyficzny rodzaj lokalu, popularne miejsce...

Historia podatków- opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 175
Wyświetleń: 896

od oliwy używanej do smażenia. Aby Egipcjanie nie uchylali się od jego płacenia, skrybowie chodzili...

Palarnia, jadalnia-opracowanie

  • Politechnika Gdańska
  • Technologia, ekonomika i organizacja robót sanitarnych
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1050

handlowe, potrawy gorące, smażone itp. 5. Sala konsumpcyjna stołówki, wykorzystywane czasami do spożywania...

Rośliny oleiste

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 196
Wyświetleń: 2653

rośliną oleistą. Otrzymywanego z jej nasion oleju używa się do sałatek, do smażenia, wyrobu ciast...

Opracowane pytania z egzaminu

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 364
Wyświetleń: 3206

- Czy produkt wymaga uprzedniego przygotowania do spożycia (gotowania, smażenia itp.) - Co konsumentowi grozi...