Produkt spożywczy - strona 7

note /search

Urządzenia chłodnicze

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 2541
Wyświetleń: 6461

chłodnicze magazynowane do przechowywania niezbędnych zapasów produktów spożywczych urządzenie chłodnicze...

Fortyfikacja żywności - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1169

specjalnego żywieniowego przeznaczenia (dla niemowląt, odżywki dla sportowców) Na rynku krajowym do produktów...

Tłuszcze - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1533

Tłuszcze Pojęcie „tłuszczu” obejmuje swoim zakresem zarówno składniki pokarmowe, jak i produkty...

Wykład - rękojmie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Marketing
Pobrań: 28
Wyświetleń: 539

-> rękojmia; Rękojmia -> 2 lata, ale są wyjątki np. produkty spożywcze (3 dni dla produktów na wagę, pakowanie...

Przykłady zafałszowań, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Zafałszowania produktów
Pobrań: 119
Wyświetleń: 938

i cukier trzcinowy mogą być wykorzystane do fałszowania miodów Najczęściej fałszowane produkty spożywcze...

Techniki kulinarne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 21
Wyświetleń: 455

. Wszystkie produkty porównywane są z glukozą Produkty spożywcze: o niskim IG - poniżej 55 o średnim IG - 55 - 70...