Produkt spożywczy - strona 6

note /search

Metoda Luff - Schoorola

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 1337
Wyświetleń: 8666

włókna pokarmowego w produktach spożywczych w g/100g Produkty zbożowe Otręby pszenne 42,5 Płatki...

Wykład - kumaryny

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Biologia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 861

kumaryny. - Zgodnie z unijnym prawem, obowiązującym również w Polsce, w produktach spożywczych maksymalna...

Nowe trendy w technologii żywności

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia żywności
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1141

) żywność funkcjonalna - są to specjalnie opracowane produkty spożywcze, które wykazują korzystny wpływ...