Produkt spożywczy - strona 5

Fortyfikacja żywności

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • dr Zbigniew Włosowicz
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1337

FORTYFIKACJA ŻYWNOŚCI Zwiększenie wartości odżywczej produktów spożywczych przez dodatek...

Urządzenia sieci sanitarnej

  • Politechnika Gdańska
  • dr inż. Zbigniew Siuzdak
  • Sieci i instalacje sanitarne
Pobrań: 7
Wyświetleń: 518

do zmywania naczyń kuchennych, laboratorium, do mycia produktów spożywczych. Umieszczanie w kuchniach...

Żywność atrybucyjna - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1946

Żywność atrybucyjna Różne produkty spożywcze, preferowane przez niektóre grupy konsumentów...

Zawartość chemiczna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1204

MAGNEZ Zawartość magnezu w wybranych produktach spożywczych w mg/100g Produkty o zawartości...