Produkt spożywczy - strona 4

note /search

Tłuszcz - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 7
Wyświetleń: 875

, najlepiej jako dodatek do surówek. Ziemniaki Ziemniaki stanowią wartościowy produkt spożywczy...

Wykład - produkty pszczele, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 161
Wyświetleń: 875

Według Polskiej Normy miodem pszczelim określamy produkt spożywczy wytworzony przez pszczoły z nektaru roślin...

Fermentacja masłowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1673

produktów spożywczych -w mleczarstwie powodują psucie się pasteryzowanego mleka i tzw. późne wzdęcia serów...

Promieniowce - wykład, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1162

powszechnie występującymi w glebie, kompostach, oborniku, a także na produktach spożywczych. Występują wśród...

Cena

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 168
Wyświetleń: 903

żywności, aby w ten sposób umożliwić grupom uboższym niezakłócone zakupy niezbędnej ilości produktów...