Produkt spożywczy - strona 3

Towaroznastwo - Cechy opakowań

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • dr Teresa Gądek-Hawlena
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1232

lub tektury parafinowanej, wykorzystywane do przechowywania produktów spożywczych, chemicznych, Łubianka...

Zdrowie - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 14
Wyświetleń: 896

na planowaniu posiłków na podstawie norm żywienia i wyżywienia oraz tabel wartości odżywczej produktów...

Technika bezpłomieniowa, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr inż. Anna Stój
  • Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych
Pobrań: 0
Wyświetleń: 910

płynne lub mineralizatory produktów spożywczych można analizować bezpośrednio. ...

Tłuszcze jadalne i techniczne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1001

rodzajów kwasów tłuszczowych w wybranych produktach spożywczych Produkt spożywczy Kwasy tłuszczowe...

Tłuszcze jadalne i techniczne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 0
Wyświetleń: 721

rodzajów kwasów tłuszczowych w wybranych produktach spożywczych Produkt spożywczy Kwasy tłuszczowe...

Charakterystyka opakowań z papieru i tektury

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 658
Wyświetleń: 4571

; *makulaturowy (Szrenc) klasa 10- nie może być stosowany do produktów spożywczych. PAPIERY TYPU PERGAMINÓW...

Opakowania szklane, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1806

przetworów warzywnych i owocowych opakowania produktów spożywczych o wysokich wartościach, cenionych...

Fosfor - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 7
Wyświetleń: 791

Fosfor - P Produkty spożywcze na ogół zawierają większą ilość P niż Ca. Fosfor występuje...