Produkt spożywczy - strona 3

note /search

Towaroznastwo - Cechy opakowań

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 266
Wyświetleń: 1827

lub tektury parafinowanej, wykorzystywane do przechowywania produktów spożywczych, chemicznych, Łubianka...

Zdrowie - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 35
Wyświetleń: 980

na planowaniu posiłków na podstawie norm żywienia i wyżywienia oraz tabel wartości odżywczej produktów...

Technika bezpłomieniowa, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych
Pobrań: 35
Wyświetleń: 966

płynne lub mineralizatory produktów spożywczych można analizować bezpośrednio. ...

Tłuszcze jadalne i techniczne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1127

rodzajów kwasów tłuszczowych w wybranych produktach spożywczych Produkt spożywczy Kwasy tłuszczowe...

Charakterystyka opakowań z papieru i tektury

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 1610
Wyświetleń: 6223

; *makulaturowy (Szrenc) klasa 10- nie może być stosowany do produktów spożywczych. PAPIERY TYPU PERGAMINÓW...

Opakowania szklane, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 210
Wyświetleń: 1946

przetworów warzywnych i owocowych opakowania produktów spożywczych o wysokich wartościach, cenionych...

Fosfor - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 7
Wyświetleń: 798

Fosfor - P Produkty spożywcze na ogół zawierają większą ilość P niż Ca. Fosfor występuje...