Produkt spożywczy - strona 8

Błonnik pokarmowy - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Teresa Fortuna
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1491

warunkach. Metody oznaczania błonnika w produktach spożywczych wiążą się z koniecznością wyizolowania...

Egzamin 2012/2013

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • dr inż. Ewa Prymoń-Ryś
  • Marketing
Pobrań: 735
Wyświetleń: 6384

produkująca produkty spożywcze budowała markę czy cos W TYM STYLU. 5.Wymienic 3 zróżnicowane rynki docelowe...

Lipidy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • dr Zbigniew Włosowicz
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1050

Hamowanie reakcji oksydatywnej polimeryzacji tłuszczów smażałniczy ch Oksydacja fitosteroli w produktach...

POLISAHARYDY

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 14
Wyświetleń: 777

wprowadzono dla odróżnienia związków naturalnie występujących w produktach spożywczych od związków dodanych...

Syntetyczne środki słodzące

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Werner Sobik
  • Chemia żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 2233

. Pojawił się w USA prawie ćwierć wieku temu. Jego oznaczenie na produktach spożywczych to E951...