Pomarańcza - strona 6

note /search

Tyndalizacja, wady konserw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 315
Wyświetleń: 3997

na zewn. ścianach gdy owoce kolorowe (czerw. Lub pomarańcz.) - wpływ barwników antocyjanowych. (np...

Podział opakowań aktywnych, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1505

(limonin powstaje przy pasteryzacji niektórych gat. pomarańczy powodując gorzki smak) Sorbowanie amin...

Witaminy - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 805

, pomidory, soja, buraki, orzechy, słonecznik, drożdże piwne, wątroba, żółtko jajka, banany, pomarańcze...