Pieczywo - strona 5

note /search

Elementy obsługi klienta

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1897

się od porcelany, potem sztućce, szkło, serwetki. Talerzyki do pieczywa, masła stawia się jako ostatnie. Talerz ok...

Sprzedaż pozasklepowa -opracowanie

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Nowoczesne technologie sprzedaży
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1848

być oferowane przez sprzedawców bezpośrednich w Polsce? Np. Pieczywo Np. Mleko Jakich produktów...

ŻYWIENIE W ZAPARCIU NAWYKOWYM

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 0
Wyświetleń: 385

płynów również może przyczyniać się do powstawania zaparć. Produkty przeciwwskazane: - pieczywo razowe...