Pieczywo - strona 6

note /search

Błędy żywieniowe - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Propedeutyka zdrowia i choroby
Pobrań: 308
Wyświetleń: 2604

spożycie warzyw i owoców, produktów z roślin strączkowych i spożywanie pieczywa białego zamiast ciemnego...

Synergizm-optracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 28
Wyświetleń: 833

+ MSG (1:19) GMP +MSG (1:19) MALTOL tworzy wrażenie słodkiego posmaku wzmacnia zapach „świeżego pieczywa...

Źródła tłuszczów - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 56
Wyświetleń: 959

się w Japonii, USA, Kanadzie, Australii i krajach UE. Wzbogaca się pieczywo, produkty cukiernicze, margaryny...

Fermentacja mlekowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2870

zakwasów chlebowych, używanych przy produkcji pieczywa żytniego) Szkodliwe działanie bakterii mlekowych...

Miażdżyca - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 105
Wyświetleń: 728

- średnio 100 g 7-13 porcji ( dla kobiet 5-9) Pieczywo - 50 g Produkty suche (kasze, płatki, makarony) ...

Sprzedaż pozasklepowa-opracowanie

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Nowoczesne technologie sprzedaży
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1092

. Pieczywo Np. Mleko Jakich produktów nigdy nie będzie można kupić od sprzedawców bezpośrednich? Np. Zabawki...