Pieczywo - strona 21

note /search

Podstawy hotelarstwa cz.II

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Turystyka aktywna i kwalifikowana
Pobrań: 623
Wyświetleń: 2205

handlowe Produkcja potraw i napojów 3) kawiarnia – oferuje szeroki asortyment napojów, pieczywa, wyroby...

Hotel Lubicz - projekt

  • Uniwersytet Gdański
  • Strategie konkurencji
Pobrań: 1792
Wyświetleń: 2814

dla wszystkich hoteli na ryku regionalnym. Siła przetargowa dostawców: Dostawcy pieczywa - występuje dość duża liczba...

Reakacje millarda, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1211

- maltol. Związki te stanowią składniki zapachu pieczywa. Natomiast rozkład D-ksylozy lub D-mannozy...

Zamrażanie i rozmrazanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1344

cieplną (w przypadku mięsa lub ryb) bądź spożyciu (w przypadku pieczywa, owoców, deserów). Wśród metod...