Podstawy gastronomiczne - wykład
- Podstawy gastronomiczne
powierzchni- tatar, drobnorozdrobnione kiełbasy (mortadele ,parówki, serdelki) do 200% 3. charakteru białka...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
powierzchni- tatar, drobnorozdrobnione kiełbasy (mortadele ,parówki, serdelki) do 200% 3. charakteru białka...
parówki (opakowanie) 877 3,35 2 938 pasztet 1 800 1,80 3 240 piwo 9120 2,50 22 800 przecier pomidorowy 1...
, wieprzowina, wołowina, gęsi, kaczki), tłuste i suche wędliny, parówki, tłuste ryby - Surowe warzywa i owoce...
półfrancuskie o smaku słodkim i wytrawnym: rogaliki nadziewane, paszteciki, bułka z parówką. W asortymencie...
maleje wraz ze wzrostem dochodu np tv czarno biały, ryż, parówki) - ceny dóbr substytucyjnych- dwa dobra...
. jajko albo pasztet itp. Czasami podawane jest ciepłe danie (jajecznica, parówki, bekon itp.) oraz owoce...
^na przekroju nie widzimy nic / parówki / a drobno rozdrobnione ^wielkość kawałków mięsa około 0,5 mm,zaw.30 —45...
. jajecznica, parówki Kanapki i napoje Drożdżówki i batoniki Musli z mlekiem lub jogurtem Nie jadam śniadań...
urządzenia do produkcji parówek bezosłonkowych uzyskując znaczne skrócenie czasu i oszczędności energii...
: wysokotłuszczowe (ponad 25%) - boczek, metka, parówki, tłuste (10-25%) - wieprzowina, baranina, gęś, kaczka...