Parówka - strona 2

Podstawy gastronomiczne - wykład

  • prof. dr hab. inż. Ewa Cieślik
  • Podstawy gastronomiczne
Pobrań: 112
Wyświetleń: 2037

powierzchni- tatar, drobnorozdrobnione kiełbasy (mortadele ,parówki, serdelki) do 200% 3. charakteru białka...

Analiza popytu- opracowanie

  • Politechnika Śląska
  • Gospodarka zapasami i magazynami
Pobrań: 385
Wyświetleń: 2772

parówki (opakowanie) 877 3,35 2 938 pasztet 1 800 1,80 3 240 piwo 9120 2,50 22 800 przecier pomidorowy 1...

Piekarnia - projekt

  • Politechnika Śląska
  • dr inż. Wojciech Zoleński
Pobrań: 686
Wyświetleń: 4109

półfrancuskie o smaku słodkim i wytrawnym: rogaliki nadziewane, paszteciki, bułka z parówką. W asortymencie...

Ekonomia- ćwiczenia

  • prof. dr hab. inż. Jarosław Stryczek
  • Ekonomia
Pobrań: 749
Wyświetleń: 4837

maleje wraz ze wzrostem dochodu np tv czarno biały, ryż, parówki) - ceny dóbr substytucyjnych- dwa dobra...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Marta Zalewska-Korona
Pobrań: 224
Wyświetleń: 3696

. jajko albo pasztet itp. Czasami podawane jest ciepłe danie (jajecznica, parówki, bekon itp.) oraz owoce...

Etapy rozkurczu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 14
Wyświetleń: 2170

^na przekroju nie widzimy nic / parówki / a drobno rozdrobnione ^wielkość kawałków mięsa około 0,5 mm,zaw.30 —45...

Mikrofale, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr Anna Wlazły
  • Technologia żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1197

urządzenia do produkcji parówek bezosłonkowych uzyskując znaczne skrócenie czasu i oszczędności energii...

Zalecenia i rekomendacje żywieniowe

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1071

: wysokotłuszczowe (ponad 25%) - boczek, metka, parówki, tłuste (10-25%) - wieprzowina, baranina, gęś, kaczka...