Parówka

Mięso, drób, ryby - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Zbigniew Marzec
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 7
Wyświetleń: 693

. Rezygnuj z tłustych przetworów typu: parówki, salcesony, pasztety. Najlepszym sposobem przygotowania mięsa...

Meat and cred - słówka

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Elżbieta Habielska
  • Język angielski
Pobrań: 14
Wyświetleń: 784

w galarecie pig's trotters nóżki wieprzowe tongue ozór breakfast sausage parówka pate pasztet liver sausage...

PRZEWLEKŁE ZAPALENIE TRZUSTKI - DIETA

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 987

: - szynka wieprzowa, - polędwica, - parówki cielęce, - kleiki, - lane kluski, - glukoza, - cukier, - miód...

Zajwisko wielofunkcyjności

  • Uniwersytet Warszawski
  • Słownictwo polszczyzny XXI w.
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1526

, (potencja słowotwórcza) np. para, parówka Typy homonimów: 1) kontakstowe systemowe: a) całkowite częściowe...

Przewlekłe zapalenie trzustki - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 588

: - szynka wieprzowa, - polędwica, - parówki cielęce, - kleiki, - lane kluski, - glukoza, - cukier, - miód...

Metody oparte na wbudowywaniu barwników

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1526

tłuszczu (śmietana kremowa, sery żółte, węgorz, metka, parówki, wafle nadziewane - 25-30 Produkty o dużej...