Mikroflora - strona 16

note /search

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1757

, ma działanie selektywne w stosunku do mikroflory, w kiszeniu sprzyja rozwojowi pozytywnej mikroflory 4. środki...

Mikrobiologia, Ćwiczenie 6

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1456

y dzikich, ko uchujących. Gatunek Candida mycoderma – rozkłada alkohol, stanowi szkodliwą mikroflorę...

Metale ciężkie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia Środowiska
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1288

) Biotransformacja rtęci: Hg(0) ↔ Hg(II) → MeHg Redukcja Metylacja Utlenianie Mikroflora gleb, osadów dennych...

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1330

Zależy od jakości surowca Stopnia termicznej modyfikacji skł Eliminacja mikroflory chorobotwórczej...