Masło - strona 10

note /search

Lipidy - glicerydy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1225

dla stabilizacji emulsji (magraryny) a także tzw. niskokalorycznych produktach, maśle orzechowym, lodach...

Charakterystyka opakowań z papieru i tektury

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 1631
Wyświetleń: 6237

specjalne. • OWINIĘCIA: -bezpośrednie - np. owinięcie masła lub chleba; -zewnętrzne - owinięcie pudełka, np...

Patomorfologia - wykład 16

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Patomorfologia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1211

pericarditis → cor villosum (serce kosmate) = zapalenie włóknikowe nasierdzia (typu „chleba z masłem) → zrosty...