Margaryna - strona 8

note /search

Witaminy - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 805

Tran, wątroba, masło, jaja, mleko, mięso. Witamina E (tokoferol) antyoksydant Migdały, margaryna, jaja...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1407

glicerolu: niejonowe szeroko używane w TŻ wykorzystanie - margaryna, niskokaloryczne spredy, desery mrożone...

Rynek - wykład

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 462
Wyświetleń: 2030

czyli margaryny,masmixu.oleju itd. dochody ludności ( jeżeli dochody rosną, popyt także rośnie, wówczas...

Teoria rynku - wykład

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 3472
Wyświetleń: 10094

które mają podobne lub identyczne funkcje np. jak masło i margaryna Dobra komplementarne - dobra...

Popyt, prawo popytu

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Ekonomia
Pobrań: 693
Wyświetleń: 3304

się relatywnie tańszy. Na przykład wzrost ceny masła spowoduje wzrostu popytu na margarynę. Natomiast dobra...