Makaron - strona 3

Miażdżyca - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Zbigniew Marzec
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 84
Wyświetleń: 658

- średnio 100 g 7-13 porcji ( dla kobiet 5-9) Pieczywo - 50 g Produkty suche (kasze, płatki, makarony) ...

PRZEWLEKŁE ZAPALENIE TRZUSTKI - DIETA

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 21
Wyświetleń: 994

makaron, - kasza manna, - kasza kukurydziana, - kasza krakowska, - kasze grube przetarte, - ryż, - mleko...

Błonnik - celuloza

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1099

(g) Produkty zbożowe     Płatki kukurydziane 83,6 6,6 Ryż biały 78,9 2,4 Chleb chrupki 78,9 6 Makaron...

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 224
Wyświetleń: 2387

, szkliste serum - makaron, kasze żyto jęczmień owies ryz (bez glutenu) kukurydza (bez glutenu) gryka (bez...

Przewlekłe zapalenie trzustki - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 588

makaron, - kasza manna, - kasza kukurydziana, - kasza krakowska, - kasze grube przetarte, - ryż, - mleko...