Makaron - strona 3

note /search

Miażdżyca - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 105
Wyświetleń: 728

- średnio 100 g 7-13 porcji ( dla kobiet 5-9) Pieczywo - 50 g Produkty suche (kasze, płatki, makarony) ...

Błonnik - celuloza

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1176

(g) Produkty zbożowe     Płatki kukurydziane 83,6 6,6 Ryż biały 78,9 2,4 Chleb chrupki 78,9 6 Makaron...

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1358
Wyświetleń: 3563

, szkliste serum - makaron, kasze żyto jęczmień owies ryz (bez glutenu) kukurydza (bez glutenu) gryka (bez...