Makaron - strona 4

Wegetarianizm-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Krzysztof Krygier
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1071

(uwaga na dod. do żyw. - żelatyna) - białej mąki, pieczywa, makaronów - cukru - soli - produktów...

Błonnik - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 14
Wyświetleń: 875

(g) Produkty zbożowe     Płatki kukurydziane 83,6 6,6 Ryż biały 78,9 2,4 Chleb chrupki 78,9 6 Makaron...

Merchandising - projekt

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. inż. Jarosław Witold Plichta
Pobrań: 770
Wyświetleń: 2947

specjalne strefy (tzw. Światy produktów), przykładowo świat produktów dla dzieci, świat makaronów. Zasada...

Zjawiska krasowe

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr hab. Marian Klementowski
  • Geomorfologia
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1547

: Stalaktyty- wiszące; makarony(kilka metrów długości, kilka cm średnicy), draperie, heliktyty (zakrzywione...