Makaron

Zestawy na egzamin, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 112
Wyświetleń: 609

makaronu, dżemy nisko i wysoko słodz. 3zestaw- 1. Prażenie kawy - omówić, 2. Kondycjonowanie ziarna -def. 3...

Pytania 1

  • Politechnika Warszawska
  • dr inż. Stanisław Strzelczak
  • Logistyka w przedsiębiorstwie
Pobrań: 63
Wyświetleń: 490

baz dostaw. wymienić różnice między DRP a MRP wymienić możliwości rozwoju dla producenta makaronu ...

Pytania 6

  • Politechnika Warszawska
  • dr inż. Stanisław Strzelczak
  • Logistyka w przedsiębiorstwie
Pobrań: 28
Wyświetleń: 406

baz dostaw. wymienić różnice między DRP a MRP wymienić możliwości rozwoju dla producenta makaronu ...

Model optymalizacyjny zadania

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr Maciej Kostrzewski
  • Ekonometria
Pobrań: 112
Wyświetleń: 994

maszynę od polskiego producenta, która jest w stanie wyprodukować w ciągu miesiąca 3000kg makaronu...

Plan HACCP dla rosołu

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Technologia żywności
Pobrań: 441
Wyświetleń: 1540

PLAN HACCP DLA ROSOŁU Z KURY Z MAKARONEM ETAP Nr. CCP ZAGROŻE-NIE LIMIT DOCELOWY LIMIT KRYTYCZNY...

Produkty zbożowe - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 728

i kasze, a także produkowane z nich wyroby, jak pieczywo, makarony, płatki, kluski. Ich wartość odżywcza...