Makaron - strona 2

Kolokwium zaliczeniowe - pojęcia, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności i żywienie człowieka
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1715

farinograficzne, próbny wypiek. Makaron: Sprawdzanie jakości opakowań jednostkowych-sprawdzanie rodzaju opakowania...

Kulinaria - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1071

również elementy kuchni niemieckiej i włoskiej jak np.: kiełbasy, piwo, ziemniaki i makaron, a także sosy. Później...

Odpowiedzi na egzamin, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 315
Wyświetleń: 1358

makaronu: Ad.1 Przygotowanie ciasta Zmieszanie odpowiedniej mąki z wodą i ewentualnymi dodatkami...

Orientacyjny podział dodatków wg numeracji

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Krzysztof Krygier
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 637

instant i ekstraktów kawy herbaty w liściach niearomatyzowanych cukru zwykłego białego suchych makaronów...