To tylko jedna z 2 stron tej notatki. Zaloguj się aby zobaczyć ten dokument.
Zobacz
całą notatkę
S chemat technologiczny produkcji rosołu z kury z makaronem 1. PRZYJĘCIE SUROWCÓW Kurczak marchewka pietruszka seler cebula liść laurowy przyprawy makaron(nitki)
2. PRZECHOWYWANIE SUROWCÓW Warzywa kurczak
temp.
(…)
…
Schemat technologiczny produkcji rosołu z kury z makaronem
1. PRZYJĘCIE SUROWCÓW
Kurczak marchewka pietruszka seler cebula liść laurowy przyprawy makaron(nitki)
2. PRZECHOWYWANIE SUROWCÓW
Warzywa kurczak
temp. <10 st.C temp. 4 st.C
wilg. 80% 3. OBRÓBKA WSTEPNA
Marchewka, seler, pietruszka kurczak natka pietruszki cebula odpady
czyszczenie mycie mycie czyszczenie utylizacja
mycie podział siekanie…
... zobacz całą notatkę
Komentarze użytkowników (0)