Schemat technologiczny produkcji rosołu

Nasza ocena:

5
Pobrań: 1841
Wyświetleń: 4585
Komentarze: 0
Notatek.pl

Pobierz ten dokument za darmo

Podgląd dokumentu
Schemat technologiczny produkcji rosołu - strona 1 Schemat technologiczny produkcji rosołu - strona 2

Fragment notatki:


S chemat technologiczny produkcji rosołu z kury z makaronem 1. PRZYJĘCIE SUROWCÓW Kurczak marchewka pietruszka seler cebula liść laurowy przyprawy makaron(nitki)
2. PRZECHOWYWANIE SUROWCÓW Warzywa kurczak
temp.

(…)


Schemat technologiczny produkcji rosołu z kury z makaronem
1. PRZYJĘCIE SUROWCÓW
Kurczak marchewka pietruszka seler cebula liść laurowy przyprawy makaron(nitki)
2. PRZECHOWYWANIE SUROWCÓW
Warzywa kurczak
temp. <10 st.C temp. 4 st.C
wilg. 80% 3. OBRÓBKA WSTEPNA
Marchewka, seler, pietruszka kurczak natka pietruszki cebula odpady
czyszczenie mycie mycie czyszczenie utylizacja
mycie podział siekanie…
... zobacz całą notatkę



Komentarze użytkowników (0)

Zaloguj się, aby dodać komentarz