Rosół

note /search

Plan HACCP dla rosołu

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Technologia żywności
Pobrań: 665
Wyświetleń: 1995

PLAN HACCP DLA ROSOŁU Z KURY Z MAKARONEM ETAP Nr. CCP ZAGROŻE-NIE LIMIT DOCELOWY LIMIT KRYTYCZNY...

Działanie glutaminianu sodu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 861

i warzywne mieszanki przyprawowe koncentraty obiadowe tj. zupy, rosoły w proszku efektywność działania...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 602
Wyświetleń: 2800

ścięgnami, błonami. Gotowanie - w warzywach Suszenie - w małych kawałkach, gulasz Mostek gotowanie - rosół...

Fortyfikacja żywności

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1337

glutaminowy, w dużych stężeniach imitacja smaku rosołu, w niskich stężeniach wzmacnia charakterystyczny smak...

Kwas glutaminowy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1365

za kształtowanie smaku rosołu wołowego (bulionu) Peptydy antyoksydacyjne ( peptydowe przeciwutleniacze...