Rosół - strona 2

note /search

Zupy i sosy-zagęszczanie potraw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1183
Wyświetleń: 5138

przykrycia często szumować + zimna woda umiar w dodatkach wyjąć mięso, kości, warzywa, rosół - przecedzić...

Kierunki literackie5

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Historia literatury XIXw.
Pobrań: 182
Wyświetleń: 980

w brzuchu” 1922- „Błękitne spodnie” 1922- „Lejek w mózgu” 1922- „Fioletowe płuca” 1924- „Wiatr w rosole...

Opracowanie KAWA

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 490
Wyświetleń: 2835

. W przypadku podawania rosołu z makaronem przewiduje się porcję 350ml w głębokim talerzu. Dodatki do zup...

Słówka - żywienie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język angielski
Pobrań: 511
Wyświetleń: 1806

vegetable soup - zupa jarzynowa beetroot soup - barszcz beef tea - bulion consomme - rosół oxtail soup...

Lipidy - glicerydy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1218

tak podskórnie jak i w jamie brzusznej jak również w mięśniach oraz kościach (rosół na „kościach”). Przemysłowo...