Plan HACCP dla rosołu

Nasza ocena:

5
Pobrań: 665
Wyświetleń: 1995
Komentarze: 0
Notatek.pl

Pobierz ten dokument za darmo

Podgląd dokumentu
Plan HACCP dla rosołu - strona 1

Fragment notatki:


PLAN HACCP DLA ROSOŁU Z KURY Z MAKARONEM
ETAP
Nr. CCP
ZAGROŻE-NIE
LIMIT DOCELOWY
LIMIT KRYTYCZNY
ŚRODKI ZAPOBIEGAWCZE
SPOSÓB MONITOR-OWANIA
DZIAŁANIA KORYGUJĄ-CE
ZAPIS/ DOKUMENT
5. obróbka termiczna
CCP1
Mikrobiolog
100 st. C
5 min
75 st. C
5min.
Kontrola czasu
i temperatury
Pomiar czasu i temperatury 2x podczas procesu
Wydłużenie czasu gotowania
Zapis w rejestrze parametrów procesu
... zobacz całą notatkę



Komentarze użytkowników (0)

Zaloguj się, aby dodać komentarz