Liofilizacja mięsa - strona 6

note /search

Konferencja w Samarze- opracowanie

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Polska polityka zagraniczna
Pobrań: 14
Wyświetleń: 455

mięso - poinformował na konferencji prasowej po zakończeniu rozmów prezydent Rosji Władimir Putin...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2807

MIĘSO Mięso zawiera Woda około 60-70% Białko 15-20% Pełnowartościowe - albuminy, globuliny...

Surowce zwierzęce - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1085

,sam nie choruje,PAŁECZKI, GINIE W WYS TEMP) Gronkowiec Zlocisty-Staphyloeoccus Aureus Kilka %(mleko,śmietana,mięso...

Egzamin z towaroznawsta surowców

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo surowców i produtków zwierzęcych
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1120

. Klasa S- o zawartości mięsa w tuszy 60% i więcej, 2. Klasa E- o zawartości mięsa w tuszy 55...

Toksykologia wykłady

  • Toksykologia
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 3360

pod wpływem temperatury. Tiaminaza znajdująca się w surowym mięsie ryb rozkłada witaminę B1 (tiaminę...

Chów zwierząt - rodzaje

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Agroturystyka
Pobrań: 329
Wyświetleń: 2254

ich cech użytkowych (mięso, mleko, skóry, jaj, siła pociągowa) Produkty pochodzenia zwierzęcego stan. podst...

Liofilizacja-wady i zalety

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Suszarnictwo
Pobrań: 518
Wyświetleń: 7140

LIOFILIZACJA Zalety: bardzo wysoka jakość (brak degradacji cieplnej, minimalizacja procesów...