Wykład - skup drobiu, sem IV
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
- Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
wyroby nie powinny zawierać innych rodzajów mięsa. Jednak obecnie wiele zakładów do produkcji używa mięsa...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
wyroby nie powinny zawierać innych rodzajów mięsa. Jednak obecnie wiele zakładów do produkcji używa mięsa...
PAKOWANIE MIĘSA PAKOWANIE W PRÓŻNI Polega na usunięciu powietrza z opakowania wykonanego...
WIADOMOŚCI PODSTAWOWE O MIĘSIE Z praktycznego punktu widzenia rozróżnia się dwie grupy cech...
Gastronomia wykład 14 (23.01) III. Obróbka cieplna mięsa Białka włókien mięśniowych ulegają...
Las carnes, las aves y los mariscos Mięsa la carne de res wołowina el cerdo wieprzowina el cordero...
rzeźnych, obróbkę ubocznych produktów uboju, rozbiór tusz na elementy i wykrawanie mięsa drobnego...
Brazylii, stanowi najważniejszą potrawę regionu. To są ogromne kawałki świeżego mięsa pieczone na ogniu...
(kierunek przepływu, zastawy do jego regulowania) Technologia mięsa ciepłego: -rozbiór i wykrawanie...
– kuchmistrz St. A. Poniatowski Jadłospis: - mięsa - ryby - zupy: barszcz, flaki, barszcz zabielany. Jadło...
. Zaproponuj produkcję dodatku smakowego z mięsa i pełnego mleka - schemat produkcyjny...