Liofilizacja mięsa - strona 4

note /search

Technologia mięsa-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1246

TECHNOLOGIA MIĘSA 1998-02-17 _ Wykład l Produkcja mięsa : dawniej 3% na l mieszkańca dziś 5% na l...

Pytania na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1638

12. Produkcja napojów fermentowanych 13. Wartość rzeźna mięsa różnych gatunków zwierząt 14. Czynniki...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

jest Kwaszenie Co to jest DD? Liofilizacja Proces usuwania wilgoci z materiału stałego w temperaturze...

Skład chemiczny mięsa

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1764

Skład chemiczny mięsa: Woda: - Zawartość wody w mięsie waha się w granicach 65 – 80% i w 90...

Pytania z egzaminu ustnego

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Inżyniera procesów biotechnologicznych
Pobrań: 231
Wyświetleń: 2058

( niech was nie zmyli ta nazwa - chodzi o suszenie, zamrażanie, liofilizacje ) > Strategie doboru podłoży > Bioreaktory...