Liofilizacja mięsa - strona 39

note /search

Ryboflawina - witamina b2

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 315
Wyświetleń: 2597

, grzyby, sery, jajko) Produkty o zawartości 100-400 (strączkowe suche, mięso, ryby, mleko, kasza gryczana...

Chemoreceptory : węch i smak

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Fizjologia zwierząt
Pobrań: 252
Wyświetleń: 2240

przekaźniki - jak dla komórek odbierających smak słodki Mleko ~ 20% aminokwasów Mięso ~ 15% aa T1R3 nie wiąże...

Stosunki polsko- rosyjskie

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Polityka zagraniczna Polski
Pobrań: 945
Wyświetleń: 1848

w sprawie PCA-2. W zamian Moskwa zniosła embargo na polskie mięso i produkty roślinne. W sierpniu 2008...

Fermentowane surowce roślinne

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1337

. leichmani, L.sanfraciscensis (bardzo duże powinowactwo do maltozy) Fermentacja mięsa Szczepionki...

Fenicja

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Historia
Pobrań: 623
Wyświetleń: 2618

, kradzie , jedzenie mięsa wyrwanego z ywych zwierząt, łamanie prawa przekonanie o przyjściu Mesjasza, wiara...

System GATT

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Integracja europejska
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1176

- Porozumienie w Sprawie Mięsa Wołowego 3. UMOWY PREFERENCYJNE W POLSKIM HANDLU ZAGRANICZNYM 16 grudnia 1991...