Liofilizacja mięsa - strona 40

note /search

Mikrobiologiczne badania ilościowe

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1323

stałej Mięso, wędliny, podroby, sery itp.-jałowym skalpelem i wyjałowioną pincetą ok. 200 g próbki osobno...

ROLNICTWO

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia polityczna i ekonomiczna
Pobrań: 266
Wyświetleń: 1848

produkcji, Indonezja, Indie HODOWLA: jest droższa od produkcji roślinnej, ma duży udział w dochodach MIĘSO...

Wirusologia - wykład 4

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Wirusologia
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1435

w kontenerach z ciekłym azotem). Niekiedy można stosować liofilizację (odwodnienie w próżni). Wirusy...

Testy Polska w UE

  • Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego w Krakowie
  • Polska w Unii Europejskiej
Pobrań: 2030
Wyświetleń: 5747

Największy wzrost ceł KNU :cukier ,ryż ,masło ,niektóre mięsa ,zboża . Wykład 7 03.04.2007 75% wpływów z ceł...

Makroekonomia - zagadnienia

  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Makroekonomia
Pobrań: 1841
Wyświetleń: 9079

w wydatkach) + Pt mięsa Po mięsa 100 (udział mięsa w wydatkach) + Pt energia Po energia 100 (udział energii...

Strategia rozwoju sklepu Iglo

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Zarządzanie strategiczne
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1057

Słodycze i napoje Mięso i wędliny Przetwory spożywcze Sery, jogurty, śmietana itp. Chleb, bułki, ciastka...

Niedokrwistość

  • Dietoterapia
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1190

w białkach mięśniowych (mięso, drób, ryby) Niektóre aminokwasy Wchłanianie żelaza - Górny odcinek jelita...

Strategia rozwoju sklepu Iglo

  • Politechnika Gdańska
  • Zarządzanie strategiczne
Pobrań: 42
Wyświetleń: 735

Słodycze i napoje Mięso i wędliny Przetwory spożywcze Sery, jogurty, śmietana itp. Chleb, bułki, ciastka...