Liofilizacja mięsa - strona 41

note /search

Mikrobiologia opracowanie

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 798
Wyświetleń: 2485

, np. drobiu, mięsa, suchych wędlin, mleka i produktów mlecznych, lodów, miękkich serów, warzyw...

Mikrobiologia - wykład 6

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 1309

mrożonego mięsa. celulazy, fitazy oraz proteinazy, których zastosowanie poprawiłoby walory żywieniowe...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 4221

; przygotowalnia wstępna mięsa; przygotowalnia wstępna drobiu; przygotowalnia wstępna ryb; przygotowalnia wstępna...

Białka pokarmowe - wykład

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1400

Mleko kobiece Mleko krowie Sery Mięso zwierząt rzeźnych Mięso drobiowe Ryby Białka niepełnowartościowe...