Liofilizacja mięsa - strona 34

note /search

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

z mięsem w plasterkach - do zielonej sałaty, drobiu i wieprzowiny liście zawierają papaine - enzym...

Podstawowe informacje o projekcie

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Zarządzanie projektami
Pobrań: 84
Wyświetleń: 917

, jakie czynności trzeba będzie wykonać Np. gotowanie ziemniaków zajmuje 30 minut a gotowanie mięsa 10 minut...

Sterylizacja-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1365

to pozbawienie ptaka 46 80-85 "C pr/.cz 60-90' do temperatury wcwnątr/. 68-72 "C powietrzem do odparowania mięso...

Wykład - Metafora

  • Politechnika Śląska
  • Językoznawstwo ogólne
Pobrań: 238
Wyświetleń: 959

- i ten i ten kroi mięso i ten i ten używa ostrych narzędzi, jest dużo krwi. Ale amalgamaty po angielsku i po polsku...