Liofilizacja mięsa - strona 35

note /search

Podstawy żywienia

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Fizjologia
Pobrań: 630
Wyświetleń: 1666

wszystkie niezbędne aminokwasy (mięso, nabiał, ryby i jajka) Białka Niepełnowartościowe to białko pochodzenia...

Definicje z mikrobiologii

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 336
Wyświetleń: 3640

), cysta, oocysta. Drogi zarażenia pokarmowa ( spożycie surowego niedogotowanego mięsa zawierającego cysty...

Zadania z indeksów

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Podstawy makroekonomii
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1225

6,11 2,70 2,68 2 mięso kg 5,41 5,47 9,81 9,33 3 mleko litr 4,89 4,80 1,42 1,44 ...