Liofilizacja mięsa - strona 29

note /search

Wykład - grupy towarowe ryb, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 105
Wyświetleń: 917

wspólnym Rakowe towary spożywcze: raki żywe mięso rakowe mrożone konserwy rakowe wyroby garmażeryjne...

Fermentacja mlekowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2870

bułgarska występująca w jogurcie, Lactobacillus viridescens - powoduje zielenienie mięsa peklowanego...

Mikotoksyny - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1484

, mleko i jego przetwory oraz mięso i produkty z niego wytworzone. Rozwój pleśni i wytwarzanych...

Przykłady zafałszowań, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Zafałszowania produktów
Pobrań: 119
Wyświetleń: 938

: Soki owocowe i przetwory owocowe Napoje alkoholowe Miody Oleje roślinne Mięso i produkty mięsne Mleko...

Ładunki masowe - omówienie.

  • Politechnika Gdańska
  • Transport i Logistyka Międzynarodowa
Pobrań: 784
Wyświetleń: 6356

niż ładunki masowego. Specyficznymi grupami wśród ładunków drobnicowych są ładunki chłodzone (mięso, ryby...

Miażdżyca - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 105
Wyświetleń: 728

W PROFILAKTYCE MIAŻDŻYCY 1 porcja Ryby, drób, mięso - 100 do 150 g Groch, fasola lub soja - 40 do 60 g 2 jaja 2...

Sprzedaż z automatów-opracowanie

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Nowoczesne technologie sprzedaży
Pobrań: 161
Wyświetleń: 819

: aparaty fotograficzne, bielizna, mięso, jaja, dżinsy, hamburgery, książki, kwiaty, marihuana, piwo, owoce...