Liofilizacja mięsa - strona 30

note /search

Zamrażanie i rozmrazanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1344

krótsza niż lista produktów które można mrozić tj. ryby, mięso, owoce jagodowe, soki owocowe, tłuszcze...

Kredyty inwestycyjne SAPARD

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Problematyka międzynarodowa
Pobrań: 14
Wyświetleń: 539

mleka i wyrobem serów, produkcją, przetwórstwem i konserwowaniem mięsa oraz produktów mięsnych...

Stanowisko negocjacyjne

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Integracja europejska
Pobrań: 21
Wyświetleń: 532

) lub na eksport (poza Wspólnotę Europejską) mięsa i wyrobów produkowanych w zakładach branży mięsnej...

Witaminy

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 315
Wyświetleń: 4221

, wątrobie, mleku i jego przetwory, jajach, jarzynach, mięsie. Znaczna ilość ryboflawiny występuje w ciemnym...

Chemiczna analiza 3 - omówienie

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Inżynieria materiałowa i konstrukcja urządzeń
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1036

° (-40°C), a nawet temperatury C ciekłego azotu - liofilizacja - zastosowanie stabilizatorów...