Liofilizacja mięsa - strona 24

note /search

Podział opakowań aktywnych, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1484

na powierzchni mięsa oraz wiążące się ze stratami oddychanie owoców i warzyw. CO2 zazwyczaj łatwiej tez dyfunduje...

Opracowanie zagadnień

  • Toksykologia i higiena
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1337

-niszczenie owadów ich jaj i innych szkodników -przedłużenie okresu trwałości np. mięsa -opóźnienie...

Karotenoidy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 511
Wyświetleń: 4704

Zawartość witaminy E w wybranych produktach spożywczych w mg/100g Produkty zwierzęce Mięso 0,3-0,6 Halibut...

Organizacja zakładu gastronomicznego

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1918
Wyświetleń: 8526

następujące pomieszczenia: sterylizacja jaj przygotowanie („brudne” i „czyste”) warzyw, ryb, mięsa, drabi...

Umywalnie-opracowanie

  • Politechnika Gdańska
  • Techniki sanitarne
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1043

przetwórstwa mięsnego: rzeźnie, zakłady przetwórcze mięsne, stoiska świeżego mięsa, sklepy mięsne,  zakłady...