Liofilizacja mięsa - strona 23

note /search

Rekracja konna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Rekreacja konna
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1491

wieków zależnie od etapu cywilizacji człowieka. Pierwotną formą wykorzystywania było spożywanie mięsa...

Merchandising - projekt

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Pobrań: 980
Wyświetleń: 3458

przyprawy do mięs i ryb obok tych produktów, jednak przy obecnym ustawieniu chłodni z mięsem i mrożonymi...

Popyt i podaż - wykład

  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Ekonomia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1316

i gorsze gatunki mięsa. W miarą wzrostu dochodów przestawiają się na lepsze gatunkowo mięso. Wzrost...

Zupy i sosy-zagęszczanie potraw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1197
Wyświetleń: 5166

przykrycia często szumować + zimna woda umiar w dodatkach wyjąć mięso, kości, warzywa, rosół - przecedzić...