Liofilizacja drożdży - strona 4

note /search

Wykład - spirytus i wódka, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1589

: Rozparzanie surowca. Przygotowanie słodu. Zacieranie. Przygotowanie drożdży. Fermentacja zacieru. Destylacja...

Pirydoksyna - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 7
Wyświetleń: 413

różnych enzymów. Występuje głównie w: -drożdżach -kiełkach pszenicy -fasoli suchej -pszenicy, ziemniakach...

Eumycota- grzyby właściwe

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1953

białkowa - 10 nm, Chityna + białko - 20 nm Rozmnażanie Tak samo jak w przypadku drożdży Rozmnażanie...